Over de foto's

Alle foto's zijn gemaakt met een spiegelreflexcamera (Canon AE-1) met bijbehorende attributen. De foto's zijn vrijwel allemaal "in situ", dat wil zeggen zonder ze uit de kas te halen. Daarbij is steeds gebruik gemaakt van daglicht. Op enkele uitzonderingen na is geen gebruik gemaakt van flitslicht. Na het afdrukken zijn de foto's gescand en waar nodig digitaal bewerkt. Bij het afdrukken blijkt vaak dat de bloemkleuren niet geheel goed worden weergegeven, vooral bij zeer donkere bloemen. Het is nog niet gelukt dit goed te corrigeren. Daarnaast gaat bij het scannen scherpte verloren, hetgeen ook niet geheel is te corrigeren.

Sinds september 2004 zijn er ook foto's bij die met een digitale spiegelreflex (Nikon d70) zijn gemaakt.De foto's zijn duidelijk scherper en ook beter van kleur. Hans van Pelt heeft ze gemaakt, waarvoor hartelijk dank.

Copyright

Alle foto's op deze website www.inhico.net zijn eigendom van Loes van Pelt en Peter Wondergem. De foto's mogen niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden zonder schriftelijke toestemming van de eigenaren. Niet commercieel gebruik is toegestaan mits onveranderd en met volledige bronvermelding (eigenaren+vermelding van www.inhico.net). Voor ieder ander gebruik is schriftelijke toestemming vooraf vereist.


Credits

Onderstaande personen hebben geholpen met het zo goed mogelijk op naam brengen van onze orchideeŽn. Daarvoor hartelijke dank!
Voor het juiste gebruik van HTML en CSS is gebruik gemaakt van www.htmlhelp.com

Op deze pagina's wordt gebruik gemaakt van enkele cgi-scripts van Will Master.

FirstPage2000 is gebruikt als HTML-editor